Lasse Hietanen

Mitä Jeesus tekisi? Hänkin kirjoittaisi.

Rakkaat lapseni: Voisitteko luvata minulle, että käytte yhteisrintamaan minun kanssani, perkelettä vastaan? Kuulitte juuri uutisissa, kuinka perkele on tappanut lapsiani. Miksi te viivyttelisitte, ettekä puhuisi meidän kahden valtaanpyrkijäisännän asioista, suoralla ja peittelemättömällä tavalla? Minähän tulin juuri siksi, että teillä olisi Elämä ja yltäkylläisyys. Tehdään,/jatketaan sodanjulistusta, saatanaa ja hänen enkeleiden tekemisiä vastaan. Aloitetaan uutisissa puhumaan, arvioimaan ensimmäiseksi, kumman "herran" työtehtäviin, katsomme tämän  teon kuuluvaksi. On vain kaksi. Ei pitäisi olla vaikeaa asia toteuttaa ja Raamatusta näette,/näemme, "kenen piikkiin" kukin asia kuuluu. Lastemmekin on helpompi ja selkeämpi oppia tuntemaan, että meidän sydämiemme valtiudesta taistelee kaksi herraa, hyvä ja paha. Jeesus Kristus ja perkele.

Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Jeesus oli manaaja. Jeesus ei kunnioittanut sapattia, söi sianlihaa ja oli rasisti. Raamatun Jumala on myös rasisti. Kasteessa manataan Saatanaa pois lapsesta.

Kristillisen uhrimagian mukaan Jeesus uhrattiin Saatanalle:
http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89272-jumala...

Ei voi sanoa, että papisto huijaa, koska papisto itsekin on pihalla näistä asioista.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Lauri. Kiva "tavata" sinut. Tuontyyppisetihän, he jo silloin sanoivat Jeesukselle, kun Hän oli maanpäällä. Pelsebuulin voimalla sinä noita teet. Hän puolustautui. Ei. Oletko kuullut sanontaa; Itsestäänhän pahapappi saarnaa? Osoittaessani jotakuta sormella, jos kädessäni on 5 sormea, 3 niistä osoittaa minua itseäni kohti. Kiitos Lauri. Siunaten Lasse.