Lasse Hietanen

Jeesus sanoo: Hei. Rakas katso tarkkaan oletko mun.

Minä kerran lunastin sun. Isä tahtoo sanoa sinulle: Olet äärettömän arvokas minulle. Minä synniksi Poikani vuoksesi tein, annoin ristille naulita. Vaan katso Rakkaani ympärillesi, ketkä Poikani paikan tuon vei. Katso heitä hyvin tarkkaillen. Heillä valtakirjaa, minulta ei. Minä tarkoitin työni jatkajiksi, vähäosaiset maailmasta. En heitä jatkajiks' tarkoittanut, ketkä Poikani ristille vei. Heillä, "tilapäistyö" , tuo kauhistava, ei muuta siihen kuulunutkaan. Vaan ottivat omin lupineen ja alkoi teitä, paimentamaan. Te näette susia lampaiden vaatteissa, jotka tarhaani tullut on. He jo toisia täällä raatelevat. Missä Paimenet; Oi, oi, oi ! Eikö "hälytyskellot" soineetkaan, paimensauvako edestä pois? Nyt Rakkaat tarkkaan miettikää, mitä huomenis' tehdä vois. Sana vihdoinkin esille kaivakaa, vaikka pölyä päällä ois. Ettehän tällälailla taivasta saavuta, vaan uskomal' Jeesusta. Matteus kuudessa Sanotaan, 33 jakeessa: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."  Käykää Rakkaat, tämä tänään uskomaan ja Sanasta iloitsemaan. Ei väärät herrat peloita, vaan saatte, ainavain iloita. Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Näin viime yönä ihmeellistä unta, ilmestyksen, en ole koskaan aikaisemmin sellaista kokenut, se oli kai jokin enkeli, valo-olento, paljon siipiä. Se sanoi minulle vakavalla äänellä:

"Kerro sille Lasse Hietaselle että lopettaa Jeesuksen rienaamisen. Ilja Janitskin ei ole apostoli eikä pyhä mies, hänen julkaisunsa Mikä Vittu-lehti on Saatanasta, sekä Ilja että Lasse ovat sielunvihollisen palveluksessa, molemmat saavat uusia rangaistuksia jo tässä ajassa jos eivät tee parannusta!"

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo. Kiva, kun kirjoitit. Minäkin olen syntinen ihminen, vaan Jeesus peräti kuoli minunkin vuokseni, vieläpä häpeällisellä tavalla. Hän, täysin synnitön, Taivaaisän tahdosta tehtiin meidäntähden synniksi, että me Häneen uskomalla voimme, kuoltuamme päästä Iankaikkiseen Elämään, Taivaan Kirkkauteen. Jeesus, johon minä uskon on kyllä ninulle sanonut: Joka tunnustaa Hänet ihmisten edessä, Hän myös lupaa tunnustaa Isänsä edessä, joka on Taivaissa. Meillä on se onni ja ilo, että voimme muuttua, kun saamme kohdata Jeesuksen, niinkun Saulus, matkallaan Damaskoon; Apost.t. 9:1-22. Juuri tämänpäivänä Hartauslehtiössä, Parhaani Hänelle. Oswald Chambersin Sana: Sen... hän meidän tähtemme teki synniksi, että me Hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. (2Kor.5:21) Nykyaikainen käsitys Jeesuksen kuolemasta on, että Hän kuoli syntiemme tähden myötätunnosta. Mutta Hänet tehtiin synniksi. Meidän syntimme poistettiin Jeesuksen kuoleman tähden, ja Hän kuoli kuuliaisuudesta Isää, ei myötätunnosta meitä kohtaan. Jumala ei hyväksy meitä, koska olemme kuuliaiset tai olemme luvanneet luopua jostakin, vaan ainoastaan Kristuksen kuoleman tähden. Jeesus ei tullu julistamaan Isää, vaan kuolemalla sovittamaan maailman synnit. Uusi testamentti ei opeta, että Kristus kuoli minun vuokseni, vaan kaikkien, ja että samastumalla Hänen kuolemaansa pääsen vapaaksi synnistä. Siunaten Lasse.