Lasse Hietanen

Hei. Te sanotte lisää koulutusta. Minä sanon, (Jeesus Kristus):

Mikä halu teillä on saada maahanne lisää pakanoita? Tehän, ette ole koulutuksen ohessa vieneet minun oppiani, edes yhtä tärkeänä, kuin mammonaruhtinaan oppia, vaikka minä sanoin : Tarpeellisia on vähän, tahi yksi ainoa.

Siunaten Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Hienoa, että olette niin yhden ratkaisun lumoissa, että ette ymmärrä heitä joille "pakana" ei ole toiseuttava pilkkasana, vaan jotain joka on ollut kenties pakko sitoa omaan identiteettiin.

Miksi tarjoatte Jeesusta kun olette selvästi uskoninstituutioidenne, uskovaistenne ja henkilöhartiavoiminne halunneet tuhota esim. minun elämän. (Uskontojen uhrit ovat ilmiö, joka on enemmän Jeesuksen synnyttämä kuin ratkaisema.) Minulle jopa mammonaruhtinas ratkaisee enemmän ongelmia kuin rukoilu joka on tekemättömyyden naamiointia jonkin tekemiseksi. Mammona toisaalta edes on olemassa melko varmasti.

Mutta en sentään kuvittele, että jos minä en kykene arvostamaan/ymmärtämään lähetyskäskyä muuna kuin toisten elämään tunkemisena tavoilla jotka eivät ole toisten ihmisten tungettavissa in first place, että joku muu ei voisi arvostaa.

Tämäyksinään tekee minusta myös Teitä paremman ihmisen. Kokonaisvaltaisesti.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Tuomo. On kiva saada kommenttisi. Niin, Luojaamme Jeesustahan me, niinkuin edeltäjämmekin aina useinkin ensimmäiseksi syytämme melko kaikesta pahasta elämässämme. Sileumme vihollisella on, niinkuin olisi "sanasuojalajittelija", (kone) edessä, niinkuin viljanlajittelija, johon kaikki puheet pitää ensin "heittää", koska perkele ei tykkää totuudesta, eikä kaikkien sanojen valkaisevasta vaikutuksesta. Hän kuolee niistä ja alkaa vaatia Jeesuksen "kohtaloa" puhujalle. Lämpimästi sinua Siunaten Lasse.