Lasse Hietanen

Jeesus Sanan Luojana, sanoo meille, jo Hänen aiemmin,

Jean Watsonille, antamiensa, nyt, ajankohtaisten sanojen kautta, kirjasta, Hän pitää sinusta huolen, kirj. kustantaja, Päivä. Jouluk. kolmas päivä: Sanamme voivat parantaa toisia; Olkoon puheenne aina suloista, suolalla höystettyä, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itse kullekin vastata. Kol. 4: 6.  (Watson), Ihmiset, jotka näkevät minun vain puhuvan kokouksissa, ajattelevat ehkä helposti, että olen kypsä, aina tasapainoinen ja ettei minulla ole puutteita. Mikään ei ole kauempana totuudesta! Tunnen ajoittain olevani täysin epäonnistunut ja olen usein syvästi masentunut. Voin tulla arvosteluhenkiseksi, kateelliseksi ja vihaiseksi. Usein vihaan tai tuomitsen itseni. Pari kertaa olen halunnut lopettaa päiväni. Tunnustan nämä osoittaakseni, että minussa on aivan yhtä paljon puutteita kuin sinussakin. En vielä ole ehjä ihminen, niin kuin et sinäkään vielä ole. Tarvitsemme toisiamme. Ollessai kerran masentunut, joku lähetti minulle tämän viestin: >> Iloitse siitä, mitä olet, lapseni- lapseni, jolla ei ole esittää mitään muuta kuin Isäsi muuttumaton rakkaus.>>  Tämä vapautti ja lääkitsi minut.

Eräs nainen oli mielisairaalassa luokiteltuna kroonisesti jakomielitautiseksi. Sairaus oli seurausta siitä, että hänet oli raiskattu lapsena. Eräänä päivänä pastori tuli hänen luokseen vierailulle. Puhuttuaan naisen kanssa hän sanoi: >> Rakas ystävä, olet täynnä itsesääliä, ja itsesääli on yksi ylpeyden laji. Et koskaan parane, ennen kuin teet parannuksen ylpeydestäsi.>> Nainen oli ensin hirvittävän vihainen. Myöhemmin hän kuitenkin teki parannuksen ylpeydestään ja itsesäälistään. Ei kulunut vuottakaan, kun hän pääsi pois sairaalasta-täysin terveenä. Nyt hän on Kristuksen lähetti.

Jumala käyttää Kristuksen ruumiin muita jäseniä meidän auttamisessamme. Hän voi käyttää myös meitä muiden auttamiseen. Hän voi käyttää mm. sanojamme, joiden on oltava >>suloista>> tai >>suolalla höystettyä>>!

Annanko toisille ja saanko itse tällaista lääkettä?

Herra, osoita minulle todelliset puutteeni tällä hetkellä. Tai osoita sellaisen henkilön tarpeet, jonka auttamiseen voisit käyttää minua. * Lämpimästi Siunaten, Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija