Lasse Hietanen

Hei. Minuako syytätte, jos joulu teitä ressaa? Älkää

sitä uskoko, ei minust' ole lainkaan, (Jeesus). Katsos' mitä saatana, se valehtelija "parhain". Minut pudotti laudalta, hän, jo anivarhain. Tidättehän mammonaa, hän kumartaen vaatii ja teidän sydänt' päätänne jo vadillensa vaatii. Kuka meistä ilon saa, tuo "herra" mammonoitten. Kuuntelemaan kuka jää, kuin Maria, Sanojen, noitten? Hiljaisena vierelle, tule Rakas luoksein. Sinun vuokses' tulin ma, sinun Rakas, luokseis'. Ethän yksin leivästä, sä kylläiseksi saata, katselkaamme yhdessä, jo täältä taivaanmaata. Mitä siitä hyötyä, vaikk' kaikki rahat voitat, jos sydämes' jää tyhjäksi, viel' taivaaseen päästä koitat. Sinne ainut yksi Tie, vain minun, (Jeesus), kauttain kulkee, nuo kaikki muut on petoja, ne helvettihin sulkee. (Jeesus). Jeesus, Herra Jumala, on meillä ainut Toivo. Häneen, kun me turvataan, ei juudaan, epätoivo.  Siunaten, Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

No, minua ei ainakaan joulu stressaa. Onpahan vaan arjen keskelle asetettu pyhäpäivien jono.
Minun jouluni on käydä saunassa vaimoni kera, joulukuustakaan ei ole, hyvää ruokaa sitäkin enemmän. Meidän joulussamme ei ole jeesuslasta, seimeä, on vaan ihan tavallinen päivien jono.
Joululahjoja emme kenellekkään osta ja vastaanottamisenkin kieltäneet.
siis mikä stressi??

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Lasse Hietanen, lopettaisit ihmisten kiusaamisen. Kaikkihan sen näkevät että olet Saatanan palveluksessa, ei sinua ohjaa lähimmäisen rakkaus vaan sokea usko omaan kierouteen. Sinulla on Jeesus-niminen ruoska jolla lyöt kaikkia lähimmäisiä. Mihin katosi rakkaus?

Anna meille edes joulurauha!

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo kannanotostasi. Rohkkenen kuitenkin näin Tapanina, kun nyt vasta huomasin kommenttisi. Siunausta sinulle ja rakkaillesi tuleviin elämäsi päiviin. Lämpimin terveisin Lasse.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Leo Mirala. Jäi kommetointini jälkeen mietityttämään minua, että koitkohan itsesi tarpeeksi kuulluksi, kun en toistanut noita sinun alkukommentisi sanoja. Olin niistä yllättynyt, mutta on Pyhähenki asian selvittäny tarkkaan, ettei sanoissasi ole mitään, mitä en ymmärtäisi. Kiitos Leo. En ole, enkä haluakkaan saatanaa palvella. Haluan palvella Jeesusta Kristusta, Herranani ja Jumalanani. On kiva, että meillä kaikilla ihmisillä on tämä mahdollisuus, Hänen, sulasta Armostaan. Kiitos. Siunaten Lasse.