Lasse Hietanen

Hei. Kun ikää on jo paljon ja kohta poistua saa. Ikävältä tuntuu, kun tärkeintä

kierretään; kuin tämä vanha kissa jok', puurolautaistaan piiritti. Kuuma oli puuro ja siksi loittoni. On murheellisessa mallissa jo vuosikymmenet ollut Suomen valtion asioiden hoito, (Presidentti Kyösti Kallio vielä pyysi kansaa rukoilemaan ja se pyyntö, on kannustanut sitä tekemään nämä vuosikymmenet ja se tuntuu; aina vain olevan tärkeää ja ajankohtaista.) Kun taivaasta saakka tuli mies ja sanoi tarpeellisia on vähän, tai yksi ainoa. Nyt nämä "isot miehet", hallintamiehet; Ovat romuttamassa lasten, tervehenkisen,- Jeesuksen Henkisen pyhäkoulutyönkin; koska Raamatut on jätetty "pölyttymään"; Tarkoittaen ei ole niin jokapäiväisessä käytössä, kuin; "vihapuheraamattu". Kuvitella mikä köyhyys, kun arkipäivän asioiden hoidossa puuttuu "isokenkäisiltä", kokonaisen kirjan opit ja taidot, noin, niinkuin; keskeisimpänä puheenaiheena, ja opaana, kuten oletan, ettei Jeesus sitä pahakseen panisi. Tärkeitä on vähän, tahi yksi ainoa. Nyt jos nämä johtohenkilöt ottaisi, Kirjan,- kännykät; kaikkeen arkipäivän käyttöön, niin tulisi konkreettiseen näyttöön, että Jumalan Sana se Suomen "suostakin" nostaa, vaikka viholliselle tuleekin kova halu se kaikella tavalla; kansalle kostaa ja ulkovallat; Samaa; Sanan- viisautta, itselleenkin "ostaa". Rakkaat te; ketkä vapaita käsiänne pitelette. Tehkää Suomesta suloinen, jossa on ihana lapsosen, tulevaisuuttansa ajatella ja kiitosta antaa Luojallensa; ettei mee'; lahjaks' saatu Elämä, "penkin alle"; täänhän' ymmärtää, jo, pieninkin Kalle. Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sota-aikana kaikki rukoilivat Suomen varjelusta.
Mutta sinä Lasse olet todistanut monta kertaa että jumala oli silloin venäläisten puolella, siksi Suomi hävisi, kymmenet tuhannet kaatuivat jumalan tahdosta turhaan.

Eikö ole turhaa enää rukoilla koska jumala ei ole meidän puolellamme?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo. Kirjoitat kivan rakkaudellisesti minulle. Pyydän nöyrästi anteeksi olen ymmärtämättömyyttäni ilmeisesti antanut aivan virheellisen kuvan. Minun Jumalani on kymmenen käskyn puolella ja kaikkien niiden kansojen puolella; ketkä kunnioittavat niitä käskyjä ja haluavat elää niiden mukaan. Viides käsky on Jeesuksen: erityisen rakas, koska Hän halusi kuolla, sinun Leo ja minun puolesta, ettei meidän tarvinnut tehdä Hnen puolestaan sitä. Kyllä meillä on ilon aihetta runsaasti ja vielä Hän lahjoittaa meille iankaikkisen elämänkin; kun saamme uskoa Häneen. Jumala sinua ja rakkaitasi runsaasti Siunatkoon, Lasse.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Leo, rohkenen vielä sinulle kirjoittaa, kun ajattelin jakamiamme asioita. Jumala näitä kaikkia asioitamme hoitaa. Hänellä on aina varattuna kansa joka on vahvempi, kuin se joka luopuu Hänen tahdostaan elämässään. Rukous Jeesusta Kristusta, tuotti tulosta Suomen ja Neuvostoliiton välisessä sodassa: Jumala oli heikossa väkevä. Suomi oli pieni maa. Siitä kaikesta Jeesusta kiittää saa. Onneksemme meillä, Leo sinun kanssasi, on tieto; Rauhanruhtinaan olemassaolosta. Voimme,- ja on tärkeää rukoilla nytkin, tulevien päiviemme johdosta, jos Jumala vielä meille niitä suo. Siunaten sinua, Lasse.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Viime sodissa Venäjä oli hyökkääjä ja Jumala oli sen puolella. Jumala oli siis ateistisen valtion puolella. Mitenkäs Lasse sen selität?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo kysymyksestäsi. Kyllä Jumala ehdottomasti käyttää ketä meistä tahansa; nähdessään, että lauma,/ kansa meinaa syöksyä helvettiin. Aivan samahan me Leo tehtäisiin sinunkin kanssasi jos näkisimme oman lapsemme olevan syöksymässä jyrkänteeltä alas; Haluaisimme sen estää Rakkauden Hengellä; sillä samalla joka on Jeesuksen Henki; Jeesus on sisällisesti meissä.Jumalalla ei siinä jumalattomien käyttämisessä ole se tappaminen se Hänen asiansa. Hänhän sanoo: Älä tapa. Jokaisen meistä ihmisistä tappaa oma himo. Oma himo on sillä ihmisellä joka miekkaan tarttuu: Hän miekkaan hukkuu. Toiselle ihmiselle tulee oikeus surmata. Se on ihmisen teko, ei Jumalan. Hän ei ole kahta, niinkuin me ihmiset olemme: Tappaja ja rakastaja. Hän on vain ja ainoastaan Rakastava,-Rakkaus. Häntä emme pääse syyttämään murhaamisesta, vaikka sen usein syntisinä niin, mielellämme tekisimmekin. Ei. Leo rakas, kun me luovumme Jumalan Sanasta; joudumme vihan alle, (kokonaisena kansanakin näin käy). "Emme pidä "pelastusrengasta" veneessämme, vaikka merenkäynti on ankara.) Kiitos. Siunaten, Lasse.