Lasse Hietanen

Hei. Nyt, kun Eurovaaleista puhe on tullut; kuin "karhu", "talvipesästä",

"näytille"; lähinnä, kai erään puolueen toimesta, ("isoksi puheenaiheeksi"); koska pelätään heidän suurta vaalivoittoaan. Aiemmin ei paljoa puhuttu, ettei köyhällistö ja rahvas olisi tulossa maalaisjärjellään sekoittamaan vauraiden,- lukeneiden, "pasmoja", (pasma= on kankaan kudonnassa tärkeä ,- " lankaosa", joiden on tärkeä pysyä asianmukaisessa järjestyksessä.) Mielestäni tähän Euroopan ja EU:n, asioiden hoitoon sopii hyvin valaisemaan; mistä oikeasti on kyse: Kommentaariraamatusta, sivulta 2140, Joh:3:19-21 Monet eivät haluaisi joutua Jumalan valon alle, koska pelkäävät, mitä heistä paljastuisi. He eivät haluaisi muuttua. Jotkut tällaiset ihmiset saattavat kokea uhkana toisten halun noudattaa Jumalan tahtoa ja toimia oikein. Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sinä se Lasse jaksat vaan haukuskella jeesuksen nimissä meidän politiikkaamme ja samalla ylistät Venäjää. Taidat olla kimpassa Putinin ja itse Lusiferuksen kanssa?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo. Sanasi ovat tuttuja Raamatusta. Kiitos armostasi minua kohtaan, jota osoitat minulle syntiselle ihmiselle. Kiitos. Siunaten, Lasse.